Den skadde venstrehendte skytteren Chris Sale (34) fra Boston Red Sox forventes ikke å komme tilbake tidlig. Foreløpig er han ute i første halvdel.

“Sale har en stressreaksjon i venstre skulderblad”, sa Boston på tirsdag. Som et resultat ble Sale flyttet fra 15-dagers uføreliste til 60-dagers uføreliste. Hans retur fra rehabilitering er ikke forventet før tidlig i august.메이저사이트

Ifølge MLB.com vil Sale ikke bli operert. Han vil imidlertid ikke kunne kaste i det hele tatt på minst en måned.

Bostons manager Alex Cora sa: “Nå må vi være tålmodige. Han skal ikke opereres. Dette er viktig for oss. Nå må vi være tålmodige og se hva som skjer i løpet av de neste fire-fem ukene”, sa Bostons manager Alex Cora.

Sale startet mot Cincinnati Reds 2. april, men forlot tidlig i fjerde inning med ømhet i skulderen. Dagen etter, den 3. april, ble han satt på suspensjonslisten, etter at en undersøkelse avdekket betennelse i skulderen.

Det gikk en uke. Men i stedet for å bli bedre, ble det verre, noe som er et tegn på en stressreaksjon i skulderbladet.

Sale var ligaens beste venstrehendte fastballpitcher. Han hadde en toppfart på 161 kilometer i timen. Han vant 10 eller flere kamper i sju strake sesonger fra 2012 til 2018, og stemplet inn i All-Star Game hver gang. Høydepunktet var i 2018. Han gikk 12-4 med en ERA på 2,11 på 27 kamper og førte Boston til World Series-tittelen. I ettersesongen spilte han fem kamper og gikk 1-0 med en ERA på 4,11 på 15 1/3 omganger.

Men i 2019 gikk det nedoverbakke. Før 2019-sesongen signerte Sale en kontraktsforlengelse på fem år og 145 millioner dollar med Red Sox, men han ble satt på sidelinjen med albuesmerter i august 2019 og ble plaget av en rekke skader, inkludert en leddbåndskjøting i albuen i april 2020.

Etter en lang rehabiliteringsperiode var Sale tilbake i august 2021 og viste tegn til comeback med en 5-1-seier og en ERA på 3,16 det året.

Men uflaksen fortsatte. Han ble satt på sidelinjen under vårtreningen i 2022 med et stressbrudd i ribbeina og gikk glipp av første halvdel av sesongen. I sin andre kamp tilbake, 18. juli mot New York Yankees, brakk han lillefingeren på venstre hånd i en hit-and-run, og mens han rehabiliterte, brakk han høyre håndledd da han syklet i august, noe som avsluttet sesongen.

Han ble tatt ut i startoppstillingen på åpningsdagen og spilte i startrotasjonen denne sesongen, men skadefeilen slo til igjen. På 11 kamper og 59 innings hadde han 5-2 med en ERA på 4,58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *