I det siste har Kia tre spillere som er eksepsjonelt gode. Ryu Ji-hyuk, Socrates og Choi Hyung-woo.

Hvis de blir fanget, har de en veldig stor sjanse til å score. Kim Sun-bin har også spilt bra som nummer fem, selv om han bare har vært her midlertidig.

Ryu Ji-hyuk har slitt en stund, men han begynte å våkne til liv igjen mot hjemmelaget Doosan. I går (9. juni) gjorde han 2 av 4 i kampen, og begge treffene var avgjørende for Kim Dong-ju. I den første omgangen slo han en trepoenger til høyre midt på banen.

Den 10. juni fortsatte Ryus prestasjoner. Han innledet den første omgangen med en singel og gikk til tredje base på Park Chan-ho’s grounder til tredje base. Deretter kom han hjem på Socrates’ grounder, og viste dermed at han har sansen for å spille i feltet.

Trener Kim Jong-kook ga ham tommelen opp og sa: “Han er så god for tiden.”먹튀검증

Socrates er helt vill når han kommer til Jamsil. I gårsdagens kamp hadde han tre treff. Han slo også en homerun med tre slag mot Go Woo-seok. Han har også hatt en god periode i det siste. Den 10. juni ble han ligaleder i slagsnitt (0,325). Han har også ni stjålne baser.

Det er ikke alt. Han spiller også godt forsvarsspill. I kampen den 10. juni, med basene fulle og én ute, plukket han opp Yang Seok-hwans line drive midt på banen. Han er bokstavelig talt i ferd med å bli et symbol på Hotazuns. Trener Kim Jong-kook sier: “Socrates ser ut til å føle seg bedre når det er litt varmt og fuktig. Han har truffet alle typer kastere i det siste. Han er en veldig god spiller. Hvis oppdekkerne støtter ham litt mer, vil effekten maksimeres.”

Choi Hyung-woo er heller ikke noe å skryte av. Han ligger på andreplass i ligaen når det gjelder slagsnitt. Han har også slått seks homeruns for å vise frem kraften sin i utespillet. Han er også nummer to på laget når det gjelder RBI (30). Det er et vanlig trekk hos lag som slipper inn mange runs til Kia at Socrates er skummel, og Choi Hyung-woo slår ham hardt.

Socrates (1. plass), Choi Hyung-woo (2. plass) og Kim Sun-bin (7. plass) er for øyeblikket blant de 10 beste i slagsnitt. Hvis vi utvider listen til 12, er også Ryu Ji-hyuk inkludert. I tillegg kommer Lee Woo-seong, som ennå ikke har fått et regelmessig slag. Det faktum at det er fire spillere blant de 12 beste på slagsnitt er viktig.

Kias bullpen har blitt utslitt av det konstante vippespillet i det siste. I tillegg har begge leiesoldatene deres vært skuffende. De trenger flere runs fra balltreet. Det eneste de kan stole på er toppen av rekkefølgen, som er den beste i ligaen.

Den 9. juni brøt Kia en tre kamper lang tapsserie ved hjelp av toppscorerne. Den 10. juni ledet de 5-3 i femte omgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *