Rui Hachimura (25 år – Japan) har snakket om sin fremtid i Lakers for den kommende 2023-24-sesongen.

“Min tid i Lakers var bra”, sa Hachimura til ESPN tirsdag ettermiddag (ET).

Hachimura er en ung, stor forward som kom til Lakers fra Washington Wizards forrige sesong. “Jeg ba om å bli byttet ut for å finne et sted der jeg kunne være lykkelig”, sa han om tiden i Washington, og la til at han var fornøyd med Lakers fordi “de var et lag som likte og trodde på meg som basketballspiller og ga meg mye oppmerksomhet”.

“Vi tapte for Denver i Western Conference-finalen, men det ga meg momentum til å vokse”, sier han og legger til at han aldri kommer til å glemme sluttspillet med Lakers forrige sesong.

Hachimura tok imidlertid et skritt tilbake og sa: “Jeg vet ikke hva fremtiden min bringer ennå, men jeg vil være på et sted der jeg kan være lykkelig, og Lakers gjorde en god jobb, så la oss vente og se.”

I mellomtiden har Lakers fokusert på å beholde Austin Reeves. Men det er like viktig å beholde Hachimura som Reeves.메이저사이트

Hachimura kom til Lakers i januar, og etter en tilvenningsperiode i grunnserien briljerte han i sluttspillet. På 16 sluttspillkamper gjorde han i gjennomsnitt 12,2 poeng på 55,7 % skudd fra banen og 48,7 % fra trepoengsområdet, samtidig som han spilte i gjennomsnitt 24,3 minutter per kamp.

Hachimura fylte ut den store vingplassen som Lakers manglet utenom LeBron James forrige sesong, og ble en spiller med umiddelbar innflytelse.

Hachimura blir restricted free agent (RFA) i sommer og forventes å få minst 15 millioner dollar. Det blir interessant å se om Lakers innfrir forventningene til Hachimura og beholder ham neste sesong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *