Ulsan Hyundai knuste Jeju United og befestet dermed ledelsen på toppen av K League One-tabellen.

Daegu FC holdt følge i toppen med sin andre strake hjemmeseier. Opprykkerne Daejeon Hana Citizen og Gwangju FC klarte ikke å finne en vinner og delte poenget.

Ulsan vant 5-1 over Jeju i 18. runde av Hana WonQ K League 1 2023 på Munsu fotballstadion i Ulsan 10. oktober.

Ulsan, som scoret sesongens høyeste antall mål og forlenget seiersrekken til to kamper, gikk opp til 14W2D2L (44 poeng) og økte avstanden til Pohang Steelers (30 poeng) på andreplass, som har spilt én kamp mindre.토토사이트

Jeju, som gikk på sitt andre strake tap, ligger fortsatt på fjerdeplass med 8W4D6L (28 poeng).

Ulsan hadde en frustrerende start på kampen og slet mot Jejus press og trebackforsvar. Ulsan klarte ikke å få fart på angrepsspillet, og gjorde et bytte i det 17. minutt da de satte inn den hurtige Uhm Won-sang.

Etter innbyttet fikk Uhm Won-sang motstandernes forsvar til å rase ved å løpe inn i rommet bak Jeju. Uhm Won-sang fortsatte å true, og i det 30. minutt ble Uhm Won-sang felt av keeper Kim Dong-joon og fikk straffespark. Bako gikk opp til straffesparket og satte ballen rolig inn bak Kim Dong-jun og ga Ulsan ledelsen.

I starten av andre omgang forsøkte Jeju å utligne ved Hayes, Seo Jin-soo og Kim Joo-gong, men Ulsans keeper Cho Hyun-woo, Kim Ki-hee og Jeong Seung-hyun beholdt roen og blokkerte angrepet.

Etter å ha holdt Jejus angrep målløst, satte Ulsan i gang et kontringsangrep ved Uhm Won-sang og scoret til slutt i det syvende minuttet av andre omgang. Uhm Won-sangs innlegg fra høyresiden ble møtt av Ataru med en heading som fikk Jeju-målet til å riste. Ataru, som kom til Ulsan fra Japan denne sesongen, scoret sitt første K League-mål på ni kamper.

Med momentumet på sin side satte Ulsan inn seiersmålet minuttet senere etter en individuell prestasjon fra Uhm Won-sang. Etter en kjapp dribling nær midtlinjen kom Uhm Won-sang alene med keeperen, før hun rolig avsluttet. Det var Uhms tredje mål for sesongen på litt over tre måneder, etter å ha scoret i den andre runden mot Gangwon FC 5. mars.

Ulsans målrekke tok ikke slutt der. I det 25. minuttet av andre omgang satte Ju In-gyu inn et mål til med en volley etter å ha kontrollert Bakos innlegg. Med sitt 10. mål for sesongen økte In Ju-gyu avstanden til Na Sang-ho (Seoul, 8 mål) på andreplass.

Ulsan slapp inn et mål i det 33. minutt ved Yuri Jonatan, men Bakos flermålsscoring på overtid avgjorde kampen. Med sine to mål denne dagen gikk Bako opp på delt andreplass i ligaen med sitt åttende mål for sesongen.

Daegu slo Suwon FC 3-1 på hjemmebane.

Med sin andre strake hjemmeseier gikk Daegu opp på femteplass med sju seire, seks uavgjorte og fem tap (27 poeng), og avstanden til Jeju på fjerdeplass er nå på ett poeng. Suwon FC slapp inn tre mål for andre kamp på rad og ligger fortsatt på 10. plass med 5W3D10L (18 poeng).

Daegu og Suwon spilte 1-1 etter mål av Vassellus og Lee Seung-woo. I det 44. minutt av andre omgang, da det så ut til at kampen skulle ende uavgjort, tok Daegu ledelsen ved Sejingya. Sejingya avsluttet et innlegg fra høyresiden av Hwang Jae-won med en heading og ga laget ledelsen.

Daegu avgjorde kampen på overtid med et mål av Hwang Jae-won, assistert av Sejingya, og sendte de 11 457 tilskuerne i ekstase.

På Daejeon World Cup Stadium spilte Daejeon og Gwangju uavgjort 1-1.

Gwangju tok ledelsen i det 40. minutt ved Jung Ho-yeon. De klarte imidlertid ikke å utnytte sjansene sine, og utligningen kom på overtid ved Kim In-gyun.

Gwangju, som har vunnet fire kamper på rad i ligaen, ligger på sjuendeplass med sju seire, fire uavgjort og sju tap (25 poeng). Daejeon, som på dramatisk vis unngikk tap, ligger på sjetteplass med sju poeng på fem kamper (26).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *